Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zomerse zon voor Herentals Beweegt : mooie afsluiter - extra foto's

Tina Van Roy en Yves Wouters

Ideaal weer zondag om voor het 2e jaar op rij het zomerprogramma in Herentals af te sluiten met de autoloze sportdag Herentals Beweegt.

"Je kon de hele dag je vaardigheden met pannakooi, petanque en tapschieten op de parking achter zaal 't Hof ontdekken", zeggen de zeer tevreden organisatoren Tina Van Roy (Zomerspoor) en Yves Wouters (Herentals aan Z). 
 
"Atletiek, basketbal, het beweegparcours, golf,  Japanse verdedigingssport met Makoto Jutsu Do v.z.w, hockey, karate, thaiboksen en nog veel meer stonden centraal op de Grote Markt. Brandweer Kempen post Herentals deed ook boeiende en spectaculaire brandweeroefeningen.   Er liep een intensieve work-out met circuittraining en crossfit. Voetballiefhebbers konden op het Kerkplein hun hart ophalen, ook met een  familie fit-o-meter.  Op het Begijnhof kon je je ontspannen en je innerlijke rust vinden met pilates, yoga, tai chi en meditatiesessies verspreid over de hele dag.
 
Ook verschillende wandelingen, waaronder de Zomerspoor Loop, de historische vestenwandeling, een informatieve geheugentocht, avontuurlijke freerun of gezellige fietstocht gaven dé extra sportieve toets aan het event.
 
Een druk bijgewoonde flashmob sloot deze zomerse afsluiter met succes af.  
Met bijzondere felicitaties voor Tina en Yves (foto boven).
 
Foto's Alex Leys - met dank / NNieuws / red. Guy Verellen.
Herentals Beweegt 2024

Herentals Beweegt 2024

Grote Markt, Herentals, België

Tina Van Roy en Yves Wouters

Deel dit artikel